Почитувани,

Денеска фирмата ТОП ИНВЕСТ извлегува со понуда за купување на станбен простор каква досега ни една компанија во градежништвото нема понудено.

Понудата се состои од продажба на станови на 60 месечни рати, односно на отплата на 5 години БЕЗ КАМАТА.

Еве преку една мала анализа да Ви презентираме што добивате:

Доколку купите просечен стан што би чинел 40,000 евра, потребно е да дадете учество од 20% или 8,000 евра. Остатокот за исплата на рати ќе Ви биде 32,000 евра. Месечната рата би Ви изнесувала 533 евра.

Ако земете кредит од банка со минимална камата за станбен кредит која во овој момент е во просек 7% ќе треба на банката да платите 2,240 евра годишна камата, или за 5 години на банката ќе треба да платите 11,200 евра камата. Трошоците околу вадење и одобрување на кредит, барање жиранти и оставање друг имот под хипотека Ви се секако трошоци плус на овој износ.

Со нашата понуда сите трошоци и комплицирани процедури ги отфрлате, одбирате стан, потпишуваме договор кај нотар и со плаќањето на последната рата добивате сопственост на станот.

Која е причината што ТОП ИНВЕСТ излезе со ваква понуда?

Фирмите кои се инвеститори на овој објект РОБИ ТЕЛЕКАБЕЛ и НИКО 2002 имаат обезбедено сопствени сретства да го изградат објектот до крај. Значи, не зависат од кредити и банки и не чекаат како другите градежни фирми - да купи некој стан па со тие пари да продолжат со градбата.

Сакаме да потенцираме дека со оглед на факстот што ТОП ИНВЕСТ има 11.200m2 станбен простор за продажба, оваа понуда на нашите потенцијалните купувачи би и заштедила само по основ на камати од Банките, неверојатни 2.940.000 евра.

Веќе ја имате најдобрата понуда во Македонија, го имате најубавиот станбен простор во Штип, Ваше е само да одлучите каде ќе ги инвестирате Вашите пари!

 

НОВО ! ! !

Специјален попуст за сите оние кои плаќаат во готово.

Информации на: 070/601-479.